VIDEO. Viteza ucide! Filmul unei posibile tragedii rutiere

0
90
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/_O1Bg-VHDI8?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Un şofer care avea instalată o cameră de filmare on-board a surprins un incident de trafic, care putea să aibă consecinţe dramatice, iscat în urma unui gest de o gravitate rară făcut de un vitezoman inconştient. Incidentul a fost surprins pe data de 9 februarie 2014, în jurul orei 12.35, pe E85, în apropiere de localitatea ieşeană Leţcani.

 

Un şofer vitezoman, aflat la volanul unei maşini Opel, trece în trombă pe lângă maşina pe care se afla camera de filmat, iar apoi începe să-l şicaneze pe conducătorul auto din maşina din faţă, care nu a apucat să se retragă pe prima bandă a drumului european, explică Adevărul.

 

Vitezomanul decide să-l depăşească în curbă, pe contrasens, pe linia dublă continuă şi constată că din faţă se apropie un camion. În acel moment, neavând unde să se replieze, împinge la propriu maşina depăşită către prima bandă, pe care se afla un alt autovehicul.

 

Şoferul depăşit reuşeşte să redreseze maşina după ce a fost atins şi opreşte pe marginea drumului, şocat de cele întâmplate. Conducătorul auto aflat în maşina din care a fost filmată toată scena opreşte la rândul lui pentru a acorda asistenţă.

 

Vitezomanul, pe de altă parte, şi-a continuat drumul netulburat.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedent26 de milioane de lei „topiți” la prima zăpadă. Pasajul „Sfânta Vineri” din buricul Iașului a intrat la apă
Articolul următorȘase proiecte europene derulate de Primăria Iași, cercetate de procurorii DNA. Gheorghe Nichita: „Este o formă de presiune pe care o resping”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments