Zeci de mii de ieșeni au petrecut de VALENTINE’S DAY la Palas și la Iulius Mall

0
202

De Valentine’s Day, Palas Mall şi Iulius Mall au fost destinaţiile preferate de zeci de mii de îndrăgostiţi. Cele două mall-uri le-au pregătit amorezilor momente speciale, căsătorii pentru o zi, premii tentante şi un concert romantic.

 

La Palas Mall, iubirea a fost împărtăşită cu membrii trupei Taxi, care au încântat audienţa cu baladele lor. Atmosfera romantică din îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber a dat curaj unui ieşean să o ceară în căsătorie pe aleasa inimii lui. Tot vineri seara, în urma unei „curse” plină de adrenalină, s-a decis câştigătorul concursului „Până unde aş merge pentru tine”. Alin Vorniceanu a parcurs pe banda de alergare din Atrimul Palas Mall peste 10 km, câştigând pentru el şi jumătatea sa un sejur romantic în fascinanta capitală a Italiei, la Roma.

Și campania „I love New York” şi-a desemnat câştigătorul vineri seara. Pentru cumpărăturile făcute în Palas Mall, Geanina Grigore a fost răsplătitită, în urma extragerii, cu o excursie în faimoasa metropolă americană New York.

La Iulius Mall, zeci de cupluri s-au amuzat la aventurile hazlii din „jungla africană”, pe care le-au avut de depăşit pentru a obţine certificatul de căsătorie valabil pentru o zi. La finalul zilei, Mădălina Hurjui a fost premiată, prin tragere la sorţi, cu o excursie în doi în Africa.

La început de februarie, clienţii care au cumpărat cadouri pentru partenerii lor din cele două mall-uri au fost răsplătiţi cu mii de premii tentante: invitaţii la patinoar, vouchere la cafenea, abonamente la fitness, bilete la film, dulciuri, vouchere de cumpărături, băuturi energizante şi articole sportive.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTu scrii multe comentarii? Persoanele care scriu comentarii online pot fi narcisiste, psihopate şi sadice, spun psihologii
Articolul următorEfectele ploilor abundente din Marea Britanie: pungi de apă sub un strat subțire de pământ. VIDEO
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments