Adrian Mutu, în prag de divorţ?

0
138

 

 

 

După ce a avut un mariaj eşuat cu Alexandra Dinu, acum, pentru „Briliant” istoria pare să se repete.
 
Ceea ce părea doar o speculaţie începe să prindă contur: Adi Mutu s-ar afla în faţa unui nou divorţ. După ce a avut un mariaj eşuat cu Alexandra Dinu, acum, pentru „Briliant” istoria pare să se repete.
 
 
 
În cercul de prieteni al atacantului Petrolului vestea nu mai este o noutate, apropiaţii lui dezvăluind că de aproape două luni lucrurile ar fi terminate între el şi Consuelo.Dincolo de poveştile unor apropiaţi ai lui Adi, care, vrând, nevrând, l-au dat de gol, există şi fapte concrete care întăresc ideea separării dintre ei.
În primul rând, şi poate cel mai important aspect, este acela că Adi şi soţia lui nu s-ar mai fi văzut după sărbători.Concret, din ianuarie, de când fotbalistul a venit în România şi a semnat cu Petrolul. La momentul transferului său, căpitanul echipei prahovene mărturisea că familia va ajunge în România în cursul următoarelor zile.”Voi sta la Bucureşti, pentru că voi veni cu familia şi cu copiii. Ei încă nu ştiu limba română, aşa că trebuie să stăm undeva unde îi pot trimite la o şcoală internaţională”, a spus Mutu, la 14 ianuarie.
 
“Nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea privată. Sunt minciuni şi bazaconii. Jurnaliştii respectivi încearcă să mă divorţeze din 2008 şi tot nu au reuşit încă să o facă! Consuelo e în Republica Dominicană cu copiii, fata cea mică are nişte probleme. Sunt singurele mele declaraţii pe seama acestui subiect, nu mai insistaţi! Eu am venit în România să joc fotbal, nu să pierd timpul cu minciuni de genul ăsta. Dacă divorţam, vă spuneam clar lucrul acesta, nu sînt genul care să mă ascund, doar mă ştiţi. Consuelo este şi va fi iubirea vieţii mele! Repet, sînt niste prostii mai mari decît puteam să cred că se pot inventa în presa din România“, a spus Mutu.
 
 
(Sursa: showbiz.ro)

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentA făcut sex cu 36 de bărbaţi celebri!
Articolul următorAdevărul despre părinţi. De ce trebuie să-i preţuim atunci când sunt lângă noi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments