Bruce Willis şi Clint Eastwood, penalizaţi de Obama!

0
57

 

 

 

 

Zilele trecute, Obama ar fi ordonat mai-marilor de la Hollywood să nu-i mai bage în seamă pe Clint Eastwood şi Bruce Willis, doi dintre coloşii “cetăţii filmului”.
 

Motivul? S-a răzbunat pentru că l-au criticat vehement.

Anturajul lui Barack Obama, se ştie, este format din nenumărate vedete din diverse domenii, mai ales din muzică şi sport.

Cu toate acestea, sunt câţiva proscrişi cărora, în ultima vreme, le este afectată cariera din cauza faptului că îl critică în mod constant pe liderul SUA. În această situaţie se află Clint Eastwood (83 de ani) şi Bruce Willis (58 de ani).

Clint Eastwood

 

În cazul celui dintâi, momentul căderii în dizgraţie a fost în urmă cu doi ani, când, în cadrul unui eveniment public de mare amploare, l-a luat la mişto pe Obama. De atunci, pare-se la ordinul preşedintelui, legendarul star nu a mai primit sponsorizări pentru peliculele sale şi nici nu a mai fost distribuit în vreun rol mare.

Bruce Willis

 

Mai nou, l-a numit pe liderul SUA incompetent, iar a doua zi, Fiscul american i-a luat la puricat averea şi încă nu s-a terminat ancheta. Acelaşi lucru l-a păţit şi Bruce Willis cu Fiscul, la o zi după ce şi-a exprimat tot în public părerea că din cauza lui Obama SUA nu mai sunt atât de luate în serios în chestiunile importante, precum Ucraina, şi că preşedintele rus Vladimir Putin l-a făcut să pară un fraier.

 

 

 

(Sursa: apropo.ro)

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments