Ce crede Dan Puric despre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav

0
79

 

 

Există o mare diferenţă între lumea mondenă din perioada interbelică şi cea de azi, crede actorul Dan Puric. Potrivit lui, acum „ies la suprafaţă fete fără lume interioară. Se cultivă aroganţa”.
 

„În perioada interbelică era foarte frumoasă viaţa mondenă, numai că erau alte femei. (Azi) ies la suprafaţă fete fără lume interioară. Se cultivă aroganţa. Cred că este şi un program de degradare în showbizul românesc. O fată tânără nu mai are model. La noi nu apare mama, fata cinstită, femeia cu lumea ei. Nu e Bianca de vină. (Bianca şi Victor n.r.) sunt doi tineri care s-au căsătorit şi au probleme. Eu privesc cu un soi de spaimă chestia asta. E un cuplu, ce te bagi cu televiziunea în viaţa lor?”, a declarat Puric într-o emisiune de televiziune.

 

 

Ca să nu degradăm şi mai mult lumea mondenă de astăzi, nu ar trebui să mai vorbim despre cazuri precum cel al Biancăi şi al lui Victor, a mai spus actorul: „Nu ar trebui să mai discutăm asta, pentru că îi încurjăm, îi compătimim, ei nu mai au viaţa interioară”.

 

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAntonescu: „PSD fură, fură!” Ponta: „Avem un Băsescu, nu ne trebuie doi”
Articolul următorVIDEO. Cea mai scumpă cursă de taxi: o studentă a fost taxată cu 600 de euro pentru 3 kilometri
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments