Doi elevi din Iaşi au fost prinşi încercând să copie până şi la simularea examenului de Bacalaureat

0
52

La nivelul judeţului Iaşi s-a înregistrat o prezenţă foarte bună la simularea organizată azi, de aproximativ 92% atât la clasa a XI-a, cât şi la clasa a XII-a.

 

„Doi dintre candidaţi au încercat să folosească telefoanele mobile în timpul simulării, motiv pentru care au fost eliminaţi din examen. Astfel, atragem atenţia tuturor candidaţilor asupra faptului că examenul de bacalaureat este o probă a maturităţii, un examen riguros, unde gradul de toleranţă faţă de încercările de a frauda este zero. O astfel de experienţă – unde autorul este eliminat din examen – îl pune pe acesta într-o situaţie jenantă faţă de colegii săi şi, mai mult decât atât, poate duce la excluderea din examen, ceea ce înseamnă că toate eforturile depuse în anii de liceu sunt anulate în doar câteva minute”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi.

   

Elevii ieşeni au susţinut examenul de simulare în 61 de unităţi de învăţământ, urmând ca evaluarea tezelor să se desfăşoare centralizat, în 14 centre zonale organiate în judeţ.

 

Rezultatele vor fi cunoscute de elevi în a doua jumătate a lunii martie.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFOTO. O companie va prezenta la Salonul auto de la Geneva,felul în care vom circula cu automobilele în viitor
Articolul următorCineva, totuşi, iese în pierdere! Primăria Paşcani a decis să radieze penalităţile rău platnicilor care-şi achită integral datoriile la încălzire
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments