FOTO. Top 10 bărbaţi superbi care s-au născut femei

0
324

 

Pot candida la concursuri de frumuseţe pentru bărbaţi, căci mulţi dinte ei arată foarte bine, însă puţin ştiu că, de fapt, aceste păpuşi masculine s-au născut femei.
 

 

 

 

 

 

 

1. Balian Buschbaum s-a născut în 1980 sub numele de Yvonne Buschbaum. În 2007 a declarat că vrea să devină bărbat, iar 2008 visul lui a devenit realitate. A suferit o operaţie de schimbare de sex, iar acum arată ca masculii din reviste.
 
2. Buck Angel este un fost actor de filme pentru adulţi şi a câştigat premiul „Transsexual Performer of the Year” în 2007. În prezent este lucrează ca avocat, scriitor şi profesor. Şi el s-a născut femeie.
 
 

 
3. Loren Cameron este un fotograf american şi un activist transsexual. El a trecut printr-un proces psihologic atunci când a devenit bărbat. La fel ca şi ceilalţi, a suferit o operaţie de schimbare de sex, iar acum arată ca un bărbat.
 
 
 
 
4. Ian Harvie este un comediant american şi a urcat pe scenă alături de multe celebrităţi, printre care şi Margaret Ch. După schimbarea de sex avută nu a mai semănat niciodată cu o femeie.
 
 
 
5. Lucas Silveira a fost născut în Canada, în 1979, şi este vocalistul ci chitaristul trupei The Cliks. El şi-a făcut o schimbare de sex şi s-a transformat în bărbat.
 
 
 
 
6. Rocco Kayiatos este cunoscut ca Katastrophe şi este un producător hip-hop din America. La fel ca şi ceilalţi, el este un bprbat în toată regula. Să nu uităm că a fost şi femeie.
 

7. Thomas Beatie este primul bărbat din lume care a adus pe lume un copil. S-a născut femeie, însă a început să ia hormoni şi să-şi piardă din aspectul fizic feminin. Chiar şi aşa, el a putut aduce pe lume primul copil, iar apoi a făcut  o operaţie de schimbare de sex.
 
 
 
8. Ryan Sallans a fost născut în Kimberly ca şi Ann Sallans. El militează pentru drepturile transsexualilor şi lucrează ca avocat. A fost în nenumărate show-uri televizate, printre care şi „Larry King Live!”.
 
 
 
 
9. Andreas Krieger s-a născut în Germania. A fost sportivă de performanţă şi făcea parte din echipa naţională a Germaniei. S-a retras din sport în 1990, iar în 1997 a făcut o operaţie de schimbare de sex. Între timp, înainte să devină bărbat, ea lua şi steroizi.
 
 
10. Chaz Bono a fost născut ca Chastity Bono, fiica celebrei artiste Cher. La început, pe vremea când era femeie, a devenit lesbiană înainte să împlinească 25 de ani. S-a transformat în bărbat şi e fericit cu viaţa lui în prezent.

 

 
 
 
 
(Sursa: evz.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments