GALERIE FOTO. Top 10 cele mai neobişnuite răzbunări după divorţ

0
77

 

Divorţul poate scoate la iveală ce este mai rău din oameni, după cum se poate vedea într-o serie de imagini care surprind modalităţile ieşite din comun de răzbunare ale celor trădaţi în dragoste.
 

Site-ul Viral Nova prezintă o serie de imagini care arată modalităţile extreme prin care cei divorţaţi s-au hotărât să dea o lecţie foştilor lor parteneri.

 

 

 

1. Un bărbat divorţat şi-a cumpărat o proprietate în imediata vecinătate a casei fostei lui soţii, dar nu s-a mulţumit cu atât: a amplasat în faţa ferestrei acesteia o sculptură gigantică, reprezentând un gest obscen.

 

 

2. O soţie nemulţumită că trebuie să împartă banii cu fostul soţ i-a dat acestuia suma ce-i revenea în cele mai mici monede pe care le-a găsit.

 

 

3. Pentru ziua ei de naştere,  fostul soţ i-a trimis fostei sale neveste un cadou special: un bolovan de 20 tone cu mesajul La mulţi ani, Isa XX„.

 

 

4. Kevin Cotter a folosit rochia de mireasă a fostei sale soţii în peste o sută de feluri. Unul dintre aceste este cel de mai jos.

 

 

5. Un bărbat a plasat o bombă falsă în bucătăria fostei sale soţii după ce s-au certat. Pentru acest lucru el a fost arestat.

 

 

6. După divorţ, un bărbat i-a umplut fostei sale soţii cada cu bălegar.

 

 

7. Soţii De Taubs s-au judecat şase înainte până să divorţeze, însă pentru că nu au ajuns la o înţelegere privind casa lor au construit un zid prin care au împărţit casa pe din două.

 

 

8. Un sârb a vrut să împartă, la propriu, totul cu fosta lui soţie, inclusiv tractorul, din care i-a tăiat partea care îi revine.

 

 

9. După divorţ,  o femeie din Noua Zeelandă  a construit o rachetă pe care a lansat-o împreună cu inelul de logodnă.

 

 

10. Un soţ înşelat a pus un banner pe casa lui pe care îi scria fostei sale soţii: „Femeie, ai jefuit casa asta. Ţi-am dovedit că ai minţit în instanţă”

 

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments