Liberalii spun că o treime dintre ieşeni va vota cu ei la alegerile europarlamentare. Primarii PNL din judeţ, avangarda propagandei de partid

0
81

Ţinta PNL la alegerile europarlamentare în judeţul Iaşi este obţinerea unui scor de 30 la sută, a anunţat liderul filialei municipale a liberalilor, Marius Dangă, care a apreciat că procentul poate fi atins, întrucât PNL are în judeţ 45 de primării dintr-un total de 98.

 

Liderul filialei municipale Iaşi a PNL, Marius Dangă, a afirmat, duminică, într-o conferinţă de presă, că liberalii vor să obţină la europarlamentare în judeţul Iaşi aproximativ 30 la sută din voturi, cu cinci procente peste obiectivul fixat de partid la nivel naţional.

 

„Pe ţară am spus că vrem 25 la sută pentru PNL, iar Iaşiul trebuie să fie peste medie. Ne propunem să luăm la europene 30 la sută. Este un scor care poate fi obţinut. Avem 45 de primari liberali din cele 98 de localităţi. Am avut recent o întâlnire cu ei şi toţi sunt montaţi şi pregătiţi”, a afirmat liberalul ieşean Marius Dangă citat de Ziarul de Iaşi.

 

El a spus că în municipiul Iaşi ţinta PNL este obţinerea a 25 de procente.

„Dacă nu obţinem un scor cu cifra doi în faţă pe municipiul Iaşi, ne îngreunăm atingerea obiectivelor PNL, atât la prezidenţiale, cât şi la alegerile din 2016. Avem acum şase consilieri municipali, care au candidat pe lista USL, ceea ce înseamnă echivalentul a 22 la sută. Trebuie să scoatem măcar acest scor şi sub sigla noastră”, a precizat liderul liberalilor ieşeni, Marius Dangă.

 

El a mai afirmat că la localele din 2008, când PNL a mers singur în alegeri, liberalii au fost pe primul loc în mediul rural în judeţul Iaşi.

 

Dangă a adăugat că nu vede de ce la scrutinul din 25 mai, lucrurile ar sta altfel.

Întrebat dacă unii dintre primarii PSD din judeţul Iaşi ar putea juca la „două capete” la europarlamentare, în condiţiile în care PNL deţine şefia Consiliului Judeţean Iaşi, Marius Dangă a răspuns: „Sunt primari PSD care ne-au spus că vor să candideze la noi în alegerile locale viitoare. Nu am iniţiat încă discuţii cu aceştia, dar nu putem să nu le deschidem uşa”.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments