Liberalul "rătăcit" Călin Popescu Tăriceanu este noul preşedinte al Senatului

0
99

Călin Popescu Tăriceanu, susţinut de grupul parlamentar PSD, de grupul PC, dar şi de UDMR, a fost votat astăzi pentru a prelua funcţia de preşedinte al Senatului.

Tăriceanu a primit 93 de voturi în favoarea sa, în timp ce liberalul Obreja a obţinut 45 de voturi, ale tuturor liberalilor prezenţi.

 

Liberalii au anunţat că îl susţin pe senatorul Marius Obreja pentru postul de preşedinte al Senatului, în timp ce PDL l-a propus pe Dumitru Oprea.

 

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a venit la şedinţă împreună cu Călin Popescu Tăriceanu. La întâlnire au mai participat Daniel Constantin, Gabriel Oprea, Kelemen Hunor, Ilie Sârbu, Liviu Dragnea şi Varujan Pambuccian.

 

PSD l-a susţinut pe Călin Popescu Tăriceanu pentru a ocupa postul de preşedinte al Senatului, iar acesta a anunţat că a acceptat propunerea şi a refuzat să comenteze afirmaţiile social-democraţilor care l-au contestat.

 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a comentat gestul lui Tăriceanu de a candida la şefia Senatului din partea PSD şi a calificat decizia drept una ruşinoasă.

„Nu mai merită comentariile este probabil cea mai ruşinoasă atitudine a unui fost preşedinte al PNL. Unii dintre ei au murit în puşcăriile comuniste, alţii, cum ar fi Stolojan, Stoica, parcă nu au fost în situaţia atât de jenantă încât să ajungă la uşa şi mâna PSD-ului. Este o încercare disperată”, a spus liderul liberal.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Tupeul unui călător fraudulos. Cu un smartphone şi o voce stridentă un tânăr a scăpat de o amendă de la controlorii RATP Iaşi
Articolul următorIeşean ucis în Italia, într-un accident auto. Şoferul a fugit de la locul faptei
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments