Numai la englezi e posibil aşa ceva! Infractor pus în libertate pe motiv de… înălţime

0
177
Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

Caz nemaîntâlnit în Marea Britanie, în contextul în care un infractor a fost pus în libertate deoarece era prea înalt pentru paturile din închisoare.

 

Jude Medcalf, în vârstă de 23 ani a fost arestat după ce a furat cadourile de Crăciun dintr-o casă, dar nu a trebuit să stea mai mult de 75 de zile în închisoare.

 

Motivul este incredibil, dar l-a scăpat pe Jude de pedeapsă: pur şi simplu este prea înalt pentru paturile din închisoare. Jude Medcalf suferă de o boală bizară,  sindromul Klinefelter, iar din pricina acestei afecţiuni genetice tânărul a ajuns să aibă 2,18 metri! Iar asta nu este tot. Jude suferă şi de o boală a cromozomilor, iar din acest motiv nu este foarte bine dezvoltat, din punct de vedere emoţional, informează Daily Mail.

Totuşi, se pare că Jude nu este atât de afectat de boala sa. Acesta a avut mai multe tentative de furt, imediat după ce a fost diagnosticat cu sindromul Klinefelter. A încălcat de mai multe ori legea, iar ultima oară a furat cadourile de Crăciun ale unei familii, după ce a spart una dintre ferestrele casei, folosind o armă cu aer comprimat. A fost prins foarte repede de către poliţişti şi a fost condamant la 6 luni de închisoare.

 

 

A fost eliberat în scurt timp

 

Aşa că, Jude a scăpat de pedeapsa după nici trei luni de detenţie, judecătorul hotărând să îi dea o sentinţă fără executare. Acesta a declarat că Jude Medcalf era constant hărţuit de către ceilalţi deţinuţi, din cauza afecţiunilor sale, aşa că l-a eliberat, dar tânărul se află sub supraveghere.

 

 

 

(Sursa: stirile.rol.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments