P. Diddy îşi cumpără post de televiziune

0
159

 

Rapper-ul P. Diddy vrea să-şi cumpere un post de televiziune prin cablu. Artistul a trimis o ofertă de nerefuzat la Fuse: 200 milioane de dolari!
 

 

Postul de televiziune prin cablu Fuse, specializat în difuzarea de videoclipuri muzicale, a primit o ofertă de cumpărare de 200 milioane de dolari din partea rapper-ului P. Diddy, potrivit Bloomberg News, care citează trei surse implicate în aceste negocieri, precizează variety.com.

Potrivit Bloomberg News, rapper-ul P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, se va folosi de achiziţionarea postului Fuse pentru a impulsiona dezvoltarea propriului post de televiziune, Revolt, pe care l-a lansat în toamna anului 2013, în colaborare cu Comcast Corp.

Folosindu-se de Fuse pentru a distribui Revolt TV, acesta din urmă va ajunge în casele unui public mai larg şi va obţine astfel venituri mai mari de la distribuitorii săi. Bloomberg News spune că postul Fuse este disponibil în circa 74 milioane de locuinţe americane prin intermediul sistemelor de televiziune cu plată, în timp ce Revolt TV este recepţionat în aproximativ 22,8 milioane de locuinţe.

 

 

 

(Sursa: apropo.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFOTO. Cele mai scumpe 10 escorte feminine de lux!
Articolul următorŞi-a ros unghiile până a murit
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments