Robert TREBUIE să ajungă acasă! Tatăl pășcăneanului supraponderal decedat la Timișoara nu are banii necesari pentru transportul și înmormântarea fiului

0
197

Momente extrem de dificile pentru familia bărbatului din Paşcani, care a murit după ce ajuns la spitalul din Timişoara cântărind aproape 300 de kilograme.

 

Copleşit de durere, tatăl lui Robert, Petre Cogeanu, a contactat o firmă de pompe funebre care au găsit un sicriu pe măsură şi s-au angajat să transporte trupul neînsufleţit până la Paşcani, în schimbul sumei de o mie de euro.

 

Din păcate, familia lui Robert are o situaţie materială precară şi nu are cum să acopere întreaga suma, arată stirileprotv.ro.

 

Impresionată de tragedie, verişoara lui Robert, stabilită la Oradea, a făcut tot posibilul şi a venit într-un suflet la Timişoara cu 500 de euro. Din păcate, banii nu acoperă decât jumătate din suma pe care părinţii lui Robert trebuie să o achite firmei de pompe funebre.

 

Tatăl lui Robert s-a înţeles cu reprezentanţii firmei să plătească restul sumei de bani când ajung la destinaţie. Mama lui Robert, care are şi ea grave probleme de sănătate, nu ştie cum va reuşi să facă rost de suma care să acopere transportul şi chletuielile de înmormântare.

 

 

(Sursa: stirileprotv.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments