Roxana Nemeş se luptă cu o tumoare la sân

0
2268

 

Roxana Nemeş trăieşte de câţiva ani buni cu teama că ar putea să se îmbolnăvească de cancer.
 
Roxana Nemeş are un nodul la sânul stâng, de dimensiuni îngrijorătoare, iar pentru a-l înlătura, i s-a pus la un moment dat că este nevoit să îl extirpe.”Mi-a fost foarte frică atunci când am aflat prima dată că am o asemenea problemă. În momentul în care am fost la spital la Târgu Mureş şi medicii mi-au spus că trebuie să intru în operaţie şi să îmi tai sânul nu am mai fost bună de nimic o săptămână. Mă gândeam cu groază la ce va urma… îmi ziceam că o să rămân mutilată sau, mai rău, că o să mă îmbolnăvesc de cancer şi nu o să mă mai vindec. Îmi venea în minte numai faptul că bunica mea a murit de cancer la sân şi, cum se vehiculează ideea că maladia asta este ereditară, mă vedeam în aceeaşi situaţie cu ea. Abia după ce am mai vorbit cu mama şi am mai cerut şi părarea altor specialişti, am reuşit să mă adun şi să iau o decizie”, a declarat apetisanta cântăreaţă.

Roxana Nemeş

Timp de şase ani, Roxana a urmat numeroase tratamente, chiar şi unul medcamentos naturist pentru care a mers până în America.Leacul, un amestec de aloe vera, a ajutat-o foarte mult pe blondă, însă nu imediat, ci odată cu trecerea anilor.
 
„Numai eu ştiu prin ce am trecut în toţi aceşti ani. Dureri, teamă să nu se mărească tumora şi nopţi nedormite. Însă, ca prin minune, tratamentul a dat rezultate şi pot şi eu să mă bucur cu adevărat. Zilele trecute am fost să îmi fac o ecografie mamară la cunoscutul medic Leşaru, cel mai bun specialist în domeniu, şi rezultatul a fost unul extraordinar. Nodulul s-a retras, iar acum este inofensiv, trebuie ţinut doar sub observaţie. Mi s-a spus să merg la spital la un interval de şase luni, să am grijă cu soarele şi… obligatoriu să mă feresc de lovituri în zona bustului, de la sală sau de la dans”, a mai spus Roxana Nemeş.
 
 
 
 
(Sursa: showbiz.ro)
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentAdrian Mutu colaborează cu Snoop Dogg
Articolul următorFOTO. Lady Gaga, goală în cadă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments