Trei dintr-o lovitură: beat la volan, cu permisul suspendat şi cu poliţiştii pe urmă

0
75

Poliţiştii ieşeni au reţinut un tânăr de 26 de ani, din Iaşi, prins la volan deşi avea permisul suspendat şi se afla în stare de ebrietate.
 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, Mihai B. a fost identificat sâmbătă, 29 martie, conducând un vehicul dinspre zona Gară spre Canta. Agenţii rutieri au efectuat semnal de oprire pentru şofer, însă acesta a încercat să fugă.

 

“Întrucât şoferul nu s-a conformat, s-a procedat la urmărirea acestuia, fiind oprit în trafic în zona Canta. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că şoferul, B. Mihail, de 26 de ani, din Iaşi, are dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, întrucât emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să-i fie recoltate probe biologice, acesta refuzând”, au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.

 

Tânărul a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări, pe numele său fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui auto, de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat şi conducerea unui auto de către o persoană care se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentExperiment. Când APA fierbe şi îngheaţă în acelaşi timp
Articolul următorOamenii se pot molipsi de tuberculoză de la pisici?
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments