Ultima cinzeacă. Un ieşean a murit subit, la puţin timp după ce-şi comandase ceva de băut

0
76
Foto: newspascani.com

Foto: newspascani.com

Sfârşit tragic pentru un bărbat din satul Brăteşti, comuna ieşeană Stolniceni Prăjescu. Acesta a intrat la orele prânzului într-un bar din localitate, unde a decedat dupa ce a comandat un pahar cu băutură.

 

Este vorba despre un bătrân în vârstă de 75 de ani care a mers la un bar pentru a servi un pahar cu vin. Conform informaţiilor furnizate de poliţişti, bătrânul a căzut din picioare  în faţa barului imediat după ce şi-a comandat băutura. Angajatul localului a sunat imediat la 112 şi a solicitat ajutorul unui echipaj de la serviciul de ambulanţă,  dar din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă pe bătrân, arată newspascani.com.

La faţa locului au ajuns poliţiştii criminalişti pentru a investiga cazul. Din primele  informaţii victima avea probleme cardiace şi este posibil ca decesul să fi survenit în urma unui infarct.

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDescoperire surprinzătoare sub închisoarea Alcatraz. Istoricii credeau că aceste vestigii au fost pierdute pentru totdeauna
Articolul următorJudecătorii păşcăneni au asistat LIVE la demonstraţiile unui bătăuş de femei. Agresorul a fost arestat pe loc
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments