Vești proaste pentru Gigi Becali. Președintele Traian Băsescu NU-L GRAȚIAZĂ

0
60

Preşedintele Traian Băsescu a decis, vineri, neacordarea grațierii individuale lui George Becali ca urmare a analizării dosarului de grațiere a acestuia, decizie transmisă solicitantului.

 

 

„Președintele României, domnul Traian Băsescu, a decis, vineri, 28 martie a.c., neacordarea grațierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizării dosarului de grațiere a domniei sale. Decizia domnului președinte Traian Băsescu a fost transmisă solicitantului grațierii”, se anunță într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

 

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina, scrie MEDIAFAX.

Finanţatorul Stelei a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.

Gigi Becali a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o solicitare de întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse.

În primul său interviu acordat din detenţie, Becali se plânge că nu a fost lăsat să stea cu familia atât cât îi permite legea şi să fie operat, fără pază, în străinătate. De asemenea, el spunea că cere „de o sută de ori” graţierea şi crede că preşedintele Traian Băsescu îl va graţia „până în Paşte”.

În acelaşi interviu, finanţatorul Stelei l-a rugat pe şeful statului să îi acorde o audienţă, pentru a-i spune „ce se întâmplă în puşcăriile din România”. „Nu te educi la puşcărie. (…) Ce e în puşcăriile din România este inadmisibil”, a explicat Becali.

 

 

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments