VIDEO. Fiara de 50kg care a băgat spaima într-o localitate din România

0
87

 

Disperat că îi tot dispăreau oi din gospodărie, un bărbat din Mureş a trecut la metode moderne de monitorizare a hoţilor.

Omul a investit în camere de supraveghere şi a lăsat ochii electronici să păzească în locul lui. Când a derulat imaginile, s-a lămurit că duşmanul turmei are colţi puternici şi este extrem de fioros.

Un lup înfometat a luat într-o singură noapte 6 miei şi a atacat o oaie. Acum, fermierii le cer vânătorilor să obţină autorizaţie şi să împuşte fiară.

Bestia a atacat fulgerător în miez de noapte. Bietele oi au fugit inspaiamantate. Înfometat, animalul a înşfăcat în primele secunde un mieluţ, pe care l-a cărat în afara ţarcului dar nu s-a mulţumit cu atât.

După o pauză de o oră, stârnit de mirosul de sânge, a revenit şi a ucis încă doi miei. Pe un al patrulea negru la culoare l-a lăsat în agonie. Singura care a scăpat cu viaţa a fost o oaie mare.

„A ieşit cu mieii în gură, lupul avea peste 50 de kile, aproape cât un om!”, spune proprietarul.

Mieii răpiţi au fost găsiţi sfârtecaţi, la câţiva metri distanţă de gardul proprietăţii. Pagubă depăşeşte 1700 de lei.

 

Vânătorii cred că lupul care a furat mieii s-a rătăcit de haită şi este foarte posibil să revină în sat unde ştie sigur că va găsi hrana, devenind astfel extrem de periculos şi pentru oameni.

 

 

 

(Sursa: stirileprotv.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments