VIDEO. Intervenție salvatoare a lui Raed Arafat în favoarea ieșeanului de 300 de kilograme. În această dimineață, Robert a plecat spre Timișoara pentru a fi operat

0
84
Foto: newspascani.com

Foto: newspascani.com

În această dimineață, Robert Cogeanu, ieșeanul în vârstă de 39 de ani care cântărește 300 de kg., a plecat spre Timișoara cu o autoutilitară pusă la dispoziție de SMURD Iași.

 

Acesta a fost inițial transportat, marți seara, la Spitalul Municipal Pașcani pentru verificări medicale și să fie pregătit pentru transportul la unitatea medicală din Timișoara, arată newspascani.com.

Astăzi, cu ajutorul angajaților de la ISU Pașcani pacientul supraponderal a fost îmbarcat în autoutilitara SMURD, iar în jurul orei 8.45 a pornit către unitatea medicală care  va asigura intervenția medicală.

Situația în cazul pășcăneanului a fost deblocată de către doctorul Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Ieri acesta ar fi dat sarcină celor de la SMURD să îl transporte la Timișoara. Cel mai probabil în urma ultimele articolelor apărute în presă privind ruperea USL, situație care împiedica rezolvarea acestui caz, a fost unul din motivele pentru care a intervenit.

Pe parcursul drumului Robert Cogeanu este însoțit de un medic și mai mulți asistenți de la SMURD Iași. La Spitalul Județean din Timișoara doi doctori, impresionați de soarta pășcăneanului s-au oferit după apariția cazului să-l opereze, arată newspascani.com.

Robert este transportat într-un scaun cu rotile. El a fost bine ancorat pentru ca acesta să nu se miște în timpul deplasării. Alături de el stă și tatăl său, Petre Cogeanu. 

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments