VIDEO. Se întâmplă la Iași. 4 ani pentru modificarea unei greșeli banale dintr-un titlu de proprietate

0
80
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/ScoKxpjmamQ?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Autorităţile din judeţul Iaşi au avut nevoie de 4 ani de zile pentru a rectifica o banală greşeală dintr-un titlu de proprietate. Bărbatul care a fost nevoit să suporte întregul calvar birocratic, a fost plimbat de la un birou la altul până a ajuns cu petiţiile la Parlamentul şi Guvernul României.

 

Gheorghe Hodorinca din oraşul Hârlău, județul Iași, are 64 de ani şi a ajuns la capătul răbdărilor. Se simte umilit şi batjocorit de instituţiile statului şi are dreptate. De peste 4 ani de zile se roagă de funcţionarii primăriei din comuna Belceşti să modifice un cuvânt dintr-un titlu de proprietate moştenit de la socrul său. Alţi salariaţi plătiţi din bani publici i-au greşit numele trecut pe document motiv pentru care era lipsit de valabilitate. În loc să îi rezolve problemele salariaţii comunei l-au amânat de fiecare dată cu tot felul de motive. Asta, deşi obţinuse şi o hotărâre judecătorească pentru corectarea greşelii, povestește newspascani.ro.

 

Sătul de atâtea amânări bărbatul a depus petiţii la Prefectură , Guvern şi Parlamentul României. Abia după aceea salariaţii primăriei au început să se mişte. Ei au spus că în câteva zile bărbatul va primi titlul de proprietate modificat. Mai trebuie însă completată… încă o cerere.

 

Acest caz a intrat şi în atenţia Avocatului Poporului. Toate instituţiile statului au cerut Primăriei Belceşti să urgenteze rezolvarea acestei probleme.

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments