50 de ani de carieră. Actorul ieșean Petru Ciubotaru, răsplătit cu Premiul pentru întreaga activitate, la Gala UNITER

0
211

Luni seara, în cadrul celei de-a XXII-a ediţii a Galei Premiilor UNITER, actorului ieşean Petru Ciubotaru i-a fost oferit Premiul pentru întreaga activitate.

 

„În cei peste 50 de ani de teatru, m-am bucurat întotdeauna de succesul colegilor mei. În această seară am avut ocazia să stau de vorbă cu unul dintre cei mai mari actori ai teatrului românesc, Victor Rebengiuc. Cred că metafora «Tinereţe fără bătrâneţe şi teatru fără de moarte» i se potriveşte mult mai bine lui Victor Rebengiuc“, a spus actorul.

 

În stagiunea actuală, Petru Ciubotaru şi-a aniversat 50 de ani de teatru pe scena Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri“ printr-un spectacol la care a semnat atât scenariul, cât şi regia – „Tinereţe fără bătrâneţe şi teatru fără de moarte.“

 

Teatrul Naţional din Iaşi a avut şi o nominalizare la această ediţie a Premiilor Uniter, la Secţiunea Debut, actriţa Delu Lucaci pentru rolul Agnes din spectacolul „Prăpădul“ regizat de Lucian Dan Teodorovici, însă premiul a fost adjudecat de clujencele Lucia Mărneanu şi Leta Popescu.

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentConducerea PDL Pașcani a fost decapitată. Un inginer silvic asigură interimatul filialei
Articolul următorJudecătorul lăudat de Dan Voiculescu a fost reținut de DNA. Este acuzat de luare de mită
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments