Alexandra Stan continuă lupta împotriva impresarului Marcel Prodan. Ce decizie a luat instanţa de judecată

0
250

 

 

Alexandra Stan a câştigat recent o primă bătălie împotriva fostului ei impresar, Marcel Prodan. Acesta din urmă o dăduse în judecată, cerând ca artista să nu-i mai cânte piesele, însă sentinţa a fost favorabilă pentru Alexandra.
 

„Marcel a pierdut procesul pe care i l-a intentat Alexandrei, în Bucureşti. Acela prin care dorea să i se interzică să-i mai cânte piesele”, a povestit o persoană din anturajul cântăreţei pentru o publicaţie tabloidă. „Acum, Alexandra îşi poate cânta melodiile care au făcut-o celebră. Momentan însă, nu are pea multe concerte, îşi pregăteşte atent relansarea în muzică şi a început să lucreze cu o echipă, în America. E pe drumul cel bun”, a adăugat aceeaşi persoană.

 

Pe de altă parte, Alexandra Stan l-a dat în judecată pe Marcel Prodan pentru înşelăciune şi lovire. Procesul se judecă în Constanţa şi se află în plină desfăşurare.

„Au fost mai multe termene de judecată, însă, momentan, nu s-a ajuns la o concluzie. La unele dintre termene a vent şi Marcel, la altele şi-a trimis doar avocatul”, a explicat Marius Nada, avocatul solistei. „Până la următorul termen va mai trece ceva timp, iar procesul nu se va termina prea curând. Dar Alexandra nu are de gând să renunţe până când instanţa nu va face dreptate”, a adăugat acesta.

 

 

(Sursa: gandul.info)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments