Andreea Raicu: ,,Mi se spunea că sunt frumoasă şi atât“

0
100

 

 

Andreea este în atenţia reflectoarelor de aproape 18 ani, ani în care a evoluat frumos. Dar aceasta nu a fost scutită de rautăţile celor din jur.
 

„E o luptă destul de grea. La începutul carierei, mi se dădea peste nas. Îmi spuneau să stau în banca mea şi să nu fac ce îmi doream. Îmi spuneau că sunt frumoasă şi atât. Dar eu voiam să fac mai mult. Şi când ţi se zice constant aşa, începi să o crezi. Noroc cu nişte prieteni care mi-au spus că pot mai mult şi nu m-am lăsat”, a mărturisit Raicu pentru Teo Show.

 

„Pentru mine, succesul este atingerea unor targeturi stabilite. Trăiesc conform unui plan făcut de mine. Am plâns şi eu la rândul meu când am citit lucruri neadevărate. În timp capeţi încredere în tine. E mai uşor să dai într-un om decât să îl apreciezi. Publicaţiile nu au cum să te strice, nu au dreptate”, a mai adăugat Raicu.

 

Mi se parea foarte nedrept şi eram foarte tristă şi frustrată că nişte oameni care nu mă cunosc puteau să îşi dea cu părerea şi să spună nişte lucruri extrem de urâte şi mă durea mai ales prin prisma faptului că mama mea şi bunica mea puteau să citească lucrurile respective. Meseria pe care eu mi-am ales-o e un pachet ca oricare altă meserie cu lucruri bune sau mai puţin bune. În oricare sunt convinsă ca şi în meseria ta sau în meseria de medic contabil sau oricare alta există părţi bune sau mai puţin bune. Le iei aşa cum sunt pur şi simplu m-am obişnuit cu ele şi nu mai reprezintă o sursă de stres , au prezentat o sursă de stres foarte mare, dar în momentul de faţă nu mai contează”, declara Andreea cu puţin timp în urmă.

 

 

 

(Sursa: showbiz.ro)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments