Bătrân de 81 de ani, în stare foarte gravă după ce a fost atacat de o haită de câini

0
66
Foto: Adevarul

Foto: Adevarul

Un bătrân în vârstă de 81 de ani din comuna vasluiană Ştefan cel Mare a ajuns în această dimineaţă, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce a fost atacat de câini.

 

 

Bărbatul mergea la o stână de la marginea municipiului Vaslui, iar în momentul în care a ajuns la aproximativ 300 de metri de repsectiva locaţie a fost atacat de mai mulţi câini. El a reuşit cu greu să ajungă în Gara Vaslui, aflată în apropiere şi povestit incidentul reprezentanţilor Poliţiei TF, care au anunţat incidentul la numărul de urgenţă 112 şi au solicitat o ambulanţă.

 

„Bărbatul prezenta plăgi prin muşcare pe mâni şi picioare şi în zona cervicală, viaţa fiindu-i pusă în pericol. A fost pansat şi a beneficiat de primele îngrijiri medicale oferite de echipajul de pe ambulanţă, după care a fost transportat la SJU, unde va mai rămâne o perioadă sub îngrijire”, a declarat medicul Daniel Ungureanu de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

 

Bărbatul spune că a fost foarte speriat şi nu a ştiut cum să reacţioneze când câinii l-au atacat. „Nu ştiam ce să fac, am spus şi eu o rugăciune în gând. A fost groaznic, mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu zile”, a spus bătrânul.

 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui efectuează cerectări pentru identificarea proprietarului câinilor şi stabilirea împrejurărilor în care a a vut loc incidentul.

 

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments