Campania Opel 24H se desfăşoară pe 4-5 aprilie și la Iași

0
146

Luna aprilie aduce publicului interesat de marca Opel cea de-a patra ediţie a campaniei anuale Opel 24H.

 

În cadrul acesteia, clienţii sunt aşteptaţi la Ande Motors, dealerul Opel din Iași în intervalul 4 – 5 aprilie, intre orele 9:00- 21:00 pentru a beneficia de oferte unice în an.

 

În 2014, acţiunea deja devenită tradiţională propune atât modele la preţuri speciale, cât şi alte beneficii. În cadrul campaniei, modelul Opel Corsa are un preţ începând cu 7.965 euro cu TVA, pentru achiziţionarea în leasing şi prima de casare inclusă. În aceleaşi condiţii, Opel Antara este disponibil la preţuri începând de la 17.250 euro cu TVA, iar restul gamei este disponibilă, de asemenea, cu oferte avantajoase.

 

Ca în fiecare an, oferte speciale de finanţare însoţesc propunerile privind modelele Opel. Poliţa CASCO asociată modelelor din campanie are în acest interval un preţ cu 15% mai mic, iar acum oferta de accesorii beneficiază de 30% reducere.

 

Clienţii sunt aşteptaţi la Ande Motors, la intrarea în Leţcani, nr 1115, Iaşi; Detalii suplimentare despre campanie puteţi regăsi şi pe site-ul www.andemotors.ro sau la nr de tel:0731770135.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments