Cum funcționează CENZURA dirijată de Guvernul Ponta. Fotografie „de colecție” ștearsă complet din presa prahoveană

0
73

O serie de fotografii publicate de presa locală şi un videoclip în care premierul Victor Ponta apare alături de deputatul PSD, Sebastian Ghiţă, Alex Iacobescu, om de afaceri numit de Antena 3 „mâna dreaptă” a lui Ghiţă, şi primarul PSD al Ploiestiului, Iulian Bădescu, au fost șterse, după ce ziarista Sorina Matei a publicat pe blogul ei un articol intitulat „Grupul organizat. Adevăratele chipuri”.

 

În imagini apar, potrivit Sorinei Matei:

 

Victor Ponta – premier al României, preşedinte al PSD.

Lângă el, în cămaşa albă – Alexandru Iacobescu, director general RTV, „omul cu banii” căruia deputatul Sebastian Ghiţă i-a împrumutat, în nume personal, potrivit declaraţiei de avere, 90,3 milioane de euro.

Mai jos cu un rând de scaune, tot în cămaşa albă, Sebastian Ghiţă.

Mai sus cu un rând de scaune, în pulover galben, Vlad Dumitru Iacobescu – fratele lui Alexandru Iacobescu, unul dintre „oamenii cu firmele”, zis „Picolo”.

În tricou gri, la două scaune de Sebastian Ghiţă, primarul PSD al Ploiestiului, Iulian Bădescu.

În colţul din stânga, în spatele lui Victor Ponta, Gabriel Anghel, zis „Ceata”, implicat în afacerile „Roşia Montana” şi „Flamina”, despre care a scris în detaliu Rase Project.

 

Imaginile provin de la un meci al Asesoft, unde manager general este tot Alexandru Iacobescu, în 21 Februarie 2014.

 

Antena 3 scria, în urmă cu un an, că singurul om de afaceri care a însoţit delegaţia premierului Victor Ponta în cadrul vizitei efectuate, în 2013, în Azerbaijan, Kazahstan, Uzbekistan şi China a fost Alex Iacobescu, „mâna dreaptă a deputatului PSD Sebastian Ghiţă”, care adăuga atunci că „nu se ştie în ce calitate se află domnul Iacobescu în delegaţia premierului”.

„Pentru că nu au nimic de ascuns, astăzi, după publicarea fotografiilor de mai sus pe acest blog, niciuna din imaginile de mai sus nu mai există. Video-ul „a fost eliminat de către utilizator” iar de pe site-ul prahovean care, iniţial, publicase atât fotografiile cât şi filmul – ce erau acolo de mai bine de o lună,  a fost ştearsă întreaga postare. Brusc. Aşadar, nu mai există nimic”, notează Sorina Matei.

 

 

 

(Sursa: HotNews.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPopulisme „ieftine”, metehne vechi. Cât v-a venit regularizarea la curent?
Articolul următorEXCLUSIV. Reţeaua de tip mafiot Gidacom-DSV, 10 ani de protecţie la nivel înalt. Mâncăm CARNE STRICATĂ din mâna șefilor DSV
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments