Document fals descoperit de poliţiştii de frontieră ieşeni

0
57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au întocmit lucrare penală unei femei, care a prezentat la controlul de frontieră un document fals pentru autoturismul pe care îl conducea.

 

În data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 11.20 s-a prezentat în P.T.F. Sculeni / I.T.P.F. Iaşi, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român Alexandru P., în vârstă de 44 ani, conducând un autoturism marca Lancia, înmatriculat în Republica Moldova.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării tip Carte Verde pentru autovehiculul prezentat la control, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul este fals.

În legătură cu cele constatate bărbatul a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că documentul prezentat este fals.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit şoferului, lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments