Motivul pentru care bărbaţii le mint pe femeile pe care le iubesc

0
166

 

 

Bărbaţii mint de cele mai multe ori din dorinţa de a proteja persoana iubită, dar şi din orgoliu. Un consilier matrimonial a realizat un studiu pe mii de bărbaţi şi femei şi a aflat răspunsurile la cele mai frecvente întrebări ale femeilor în legătură cu soţul sau iubitul lor: „De ce mă minte?”, „De ce mă înşală?” şi „De ce nu comunică cu mine?”
 

Michael Fiore, un consultant în relaţia de cuplu, susţine că ştie motivul pentru care bărbaţii le mint pe femeile pe care le iubesc. „Băieţii buni îşi mint zilnic partenera, dar nu din motivele la care ele se gândesc. Femeile împart bărbaţii din viaţa lor în două categorii: prinţi şi nenorociţi. Adevărul este mult mai înfricoşător şi mai complicat decât cred femeile”, a precizat Fiore.

 

Specialistul susţine că ştie răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pe care femeile şi le pun despre soţul sau iubitul lor: „De ce mă minte?”, „De ce mă înşală?” şi „De ce nu comunică cu mine?”.

 

Michael Fiore spune că bărbaţii obişnuiesc să mintă din orgoliu. Chiar dacă este mai simplu să spună adevărul, preferă să îl denatureze, deoarece ei nu consideră că ascunzând o parte de adevăr se consideră a fi tot o minciună.

 

 


 

 

Bărbaţii mai mint şi din dorinţa de a le face pe plac femeilor din viaţa lor. Încercând să evite să se confrunte cu reacţiile femeii iubite în faţa unui adevăr dureros, preferă să le “mintă frumos”. Bărbaţii neagă relaţiile extraconjugale pentru că nu doresc să se despartă de femeia iubită.

 

Femeile au o capacitate intuitivă mult mai mare decât cea a bărbaţilor. „Cu toate acestea, fiecare minciună trebuie tratată cu maturitate, iar situaţia trebuie manageriată în aşa fel încât relaţia de cuplu să evolueze, nu să fie distrusă”, concluzionează Fiore.

 

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments