Senatorul PSD Marius Isăilă, acuzat de trafic de influenţă, avea o "cârtiţă" plantată chiar la DNA

0
121

Informaţii confidenţiale au ajuns la indivizi cercetaţi de Poliţie, chiar din partea unui comisar şef de la Direcţia Naţională Anticorupţie. Vorbim despre un dosar important, cel al senatorului PSD Marius Isăilă, cercetat pentru trafic de influenţă.

 

 

Procurorii DNA spun că fostul lor coleg Dan Emil Manolache, ofiţer de poliţie judiciară, furniza unui comisar de la Garda Financiară informaţii despre faptul că este vizat de o anchetă penală, atât el, cât şi senatorul Marius Isăilă.

 

 

Dan Emil Manolache obţinuse informaţiile din cadrul denunţului depus de omul de afaceri căruia i se ceruse prin intermediul comisarului de la Garda Financiară 200.000 de euro, astfel încât senatorul PSD Marius Isăilă să obţină un rezultat favorabil în urma unui control desfăşurat de Garda Financiară la firma respectivului om de afaceri.

 

 

Pe de altă parte, ofiţerul DNA Dan Emil Manolache a fost arestat preventiv pentru divulgarea acestor informaţii legate de organizarea unui flagrant. El nu este la primul dosar penal întocmit cu acelaşi obiect. Anul trecut a fost pus sub anchetă penală după ce ar fi divulgat informaţii dintr-un alt dosar penal, care îl viza pe fostul secretar de stat din Ministerul Transporturilor, Valentin Popescu, cercetat în prezent pentru acele fapte.

 

 

De altfel, procurorii DNA menţionează în referat că un flagrant nu a mai putut să aibă loc, după o scurgere de informaţii din dosar.

 

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCe părere aveţi? Bustul poetului de casă al Ceauşeştilor, Adrian Păunescu, va fi amplasat în dealul Copoului, din Iaşi
Articolul următorMedicilor pediatri ieşeni nu le-a venit să creadă! Record absolut: copil de numai 5 ani cu o alcoolemie de 4,12 la mie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments