Tentativă de sinucidere în pușcărie. Criminalul din Iași care aproape și-a decapitat concubina, a încercat să-și pună capăt zilelor

0
277

Asasinul din Tătăraşi, Petru Toderică, a încercat să-şi pună capăt zilelor, înghiţind mai multe pastile în Penitenciarul din Iaşi. Medicii spun că a luat în jur de 10 sedative.

 

El a fost transportat de urgenţă la spital. Acum este internat în secţia de Toxicologie, arată Ziarul de Iași.

Orbit de gelozie după ce iubita sa de 34 de ani plecase din locuinţa conjugală, bărbatul a urmărit-o şi i-a tăiat practic gâtul de la un capăt la altul, pe stradă. Imediat după crimă, asasinul s-a oprit într-un birt, unde a consumat alcool. Toate acestea s-au întâmplat pe 30 octombrie 2013.

 

 

Citește și Crimă îngrozitoare. O tânără de 34 de ani, din Iaşi, a fost găsită pe o alee cu gâtul tăiat. Un suspect a fost reținut de Poliţiei

 

 

 

Petru Toderică și-a omorât într-un acces de nervi fosta concubină, Gabriela Puricoi (34 de ani), care a decis să se separe de el, mutându-se cu cei doi copii în zona Ciurchi. Până atunci, aceştia au locuit în Dancu. Cei doi aveau o relaţie de concubinaj de ceva timp, dar, din cauza certurilor, ea a decis să se mute, şi a găsit un apartament în Tătăraşi.

În seara zilei de 30 octombrie 2013, ea a decis să meargă să achite factura la cablu, iar bărbatul a urmărit-o şi a aşteptat-o pe strada Ciurchi. Acolo, în faţa unui restaurant, el a acostat-o şi au avut un schimb de replici dure, la scenă asistând proprietarul unei case de peste drum, care se afla la balcon.

Într-un acces de furie, Petru Toderică a tras-o pe femeie în desiş şi i-a tăiat gâtul, apoi a lăsat-o jos şi a plecat la fel de firesc, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. „I-am văzut certându-se, apoi am văzut cum bărbatul a ieşit din tufiş şi a plecat. Am coborât şi am mers să văd ce a făcut acolo. Am văzut cadavrul femeii sânge­rând şi am sunat la 112“, a spus la timpul respective unul dintre principalii martori la crimă.

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBătrână de 86 de ani violată cu sălbăticie o noapte întreagă de trei tineri beți
Articolul următorFost consilier județean, băgat după gratii. Dinu Apăvăloaei (PSD), condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments