Top 15: Cele mai sexy iubite şi soţii de fotbalişti

0
202

 

 

 

Gerard Piqué, Wesley Sneijder, Cristiano Ronaldo şi Sami Khedira sunt câţiva dintre cei mai norocoşi fotbalişti când vine vorba de femei.
 
Sunt fotbaliştii printre cei mai norocoşi bărbaţi de pe pământ? Sunt!Faimă, bani câştigaţi din pasiune, femei frumoase… toate astea fac casă bună în viaţa unui jucător de fotbal.Şi pentru că de la o vreme, atenţia este îndreptată mai mult asupra femeilor din viaţa lor, ci nu asupra performanţelor din teren, vă prezentăm 15 dintre cele mai atrăgătoare iubite şi soţii de fotbalişti.
 
15: Oksana Andersson (Christian Wilhelmsson – BaniyasSC)Oksana Andersson (Christian Wilhelmsson – BaniyasSC)
Oksana Andersson (29) s-a născut în Uniunea Sovietică şi a intrat în lumea mondenă ca şi dansatoare a unei formaţii de muzică electronică. S-a îndreptat mai apoi spre o carieră în televiziune, devenind în acelaşi timp şi model. În mai 2010 a devenit soţia lui Christian Wilhelmsson.
 

 

14: Melissa Satta (Kevin-Prince Boateng – Schalke 04)Melissa Satta (Kevin-Prince Boateng – Schalke 04)

Melissa Satta s-a născut pe 7 februarie 1986, în Boston, America, însă celebritatea a cunoscut-o în Italia, ca om de televiziune şi model. Este implicată într-o relaţie cu Kevin-Prince Boateng încă din octombrie 2011. S-au logodit în 2012 şi au împreună un fiu.

 

 

13: Alena Šeredová (Gianluigi Buffon – Juventus)

Alena Šeredová (Gianluigi Buffon – Juventus)

Modelul şi actriţa Alena Seredova este soţia lui Gianluigi Buffon şi au împreună doi copii, unul născut în 2007, iar celălalt în 2009. 

 

 

12: Lena Gercke (Sami Khedira – Real Madrid)

Lena Gercke (Sami Khedira – Real Madrid)

La 26 de ani, frumoasa Lena Gercke este model şi vedetă de televiziune, dar şi câştigătoarea primului sezone Germany’s Next Top Model. Şi-a început cariera ca şi figurant în reclame TV, dar a fost repede remarcată de redactorii şefi ai marilor reviste, care şi-au dori-o în pictoriale. În lumea fotbalului ea s-a făcut cunoscută ca iubita lui Sami Khedira. 

 

 

11: Federica Nargi (Alessandro Matri – AC Milan/Fiorentina)Federica Nargi (Alessandro Matri – AC Milan/Fiorentina)

Născută în Roma, Federica Nargi (24) este model, actriţă şi vedetă de televiziune. În 2007 a fost încoronată ca Miss Cotonella şi Miss Roma, iar în 2009 a devenit iubita lui Alessandro Matri.

 

 

10: Georgina Dorsett (Tom Cleverley – Manchester United)Georgina Dorsett (Tom Cleverley – Manchester United)

Victoria Beckham şi Coleen Rooney nu sunt singurele femei frumoase ale jucătorilor de la Manchester United.Georgiana Dorsett (28) vine tare din urmă, la braţul lui Tom Cleverley, căruia i-a dăruit şi un copil.

 

 

9: Michela Quattrociocche (Alberto Aquilani – Fiorentina)Michela Quattrociocche (Alberto Aquilani – Fiorentina)

Michaela Quattrociocche (25) s-a născut la Roma şi este celebră pentru rolurile jucate în filmele italiene. În 2009 s-a îndrăgostit de Alberto Aquilani, iar în prezent cei doi sunt căsătoriţi şi
au devenit părinţii unei fetiţe.

 

 

 

8: Elisabeth Reyes (Alexis Ruano – Getafe)

Elisabeth Reyes (Alexis Ruano – Getafe)

Spanioloaica Elisabeth Reyes (29) este fotomodel şi personalitate TV. În 2006 a câştigat titlurile de Miss Malaga şi Miss Spania. Ca şi iubită de fotbalist, Elisabeth a avut o relaţie cu Sergio Ramos, după care s-a cuplat cu Alexis Ruano.

 

 

7: Tatjana Batinic (Sebastian Boenisch – Bayer Leverkusen)Tatjana Batinic (Sebastian Boenisch – Bayer Leverkusen)

Tatjana Batinic s-a născut în Viena. Are 28 de ani şi s-a făcut cunoscută odată cu câştigarea coroanei pentru Miss Austria 2006.  După o relaţie cu fotbalistul Ivan Rakitik, frumoasa blondă l-a întâlnit, în 2009, pe Sebastian Boenisch. Cei doi s-au căsătorit în 2013

 

 

 

6: Abigail Clancy (Peter Crouch – Stoke City)

Abigail Clancy (Peter Crouch – Stoke City)

Englezoaica Abigail Clancy are 28 de ani, este model de lenjerie intimă şi prezentatoare TV, iar în 2011 a devenit soţia lui Peter Crouch, cu care avea o relaţie din 2006.

 

 

 

5: Shakira (Gerard Piqué – Barcelona)

Shakira (Gerard Piqué – Barcelona)

Toată suflarea omenească ştie de Shakira (37) şi s-a lăsat fermecată de dansurile ei pasionale şi energice. Cel mai câştigat este, însă, tânărul fotbalist Pique (27).După o relaţie de 11 ani cu un avocat, Shakira a devenit iubita fotbalistului, în 2010. Cei doi au împreună un băieţel.

 

 

4: Federica Ridolfi (Giuliano Giannichedda – Livorno)

Federica Ridolfi (Giuliano Giannichedda – Livorno)

Federica Ridolfi (40) s-a născut pe 2 martie 1974 în Roma şi este dansatoare, dar şi prezentatoare TV. În 2011, ea s-a căsătorit cu Giuliano Giannichedda.

 

 

3: Sarah Brandner (Bastian Schweinsteiger – Bayern Munich)Sarah Brandner (Bastian Schweinsteiger – Bayern Munich)

Sarah Brandner are doar 25 de ani, este o nemţoaica de meserie fotomodel, dar celebritatea a venit când s-a afişat la braţul lui Bastian Schweinsteiger.Cei doi sunt împreună din 2007 şi locuiesc împreună, în Munich. 

 

2: Yolanthe Cabau van Kasbergen (Wesley Sneijder – Galatasaray)Yolanthe Cabau van Kasbergen (Wesley Sneijder – Galatasaray)

Yolanthe Cabau van Kasbergen are 29 de ani, este
din Ibiza, Spania, şi cochetează cu televiziunea, ca şi actriţă sau prezentatoare TV:În 2009 a început o relaţie cu Wesley Sneijder. S-au căsătorit un an mai târziu, pe 17 iulie, în Italia.

 

 

 1: Irina Shayk (Cristiano Ronaldo – Real Madrid)

Irina Shayk (Cristiano Ronaldo – Real Madrid)

Irina Shayk (28) nu mai are nevoie de nicio prezentare şi merită, fără doar şi poate, locul I în acest top.Fotomodelul de origine rusă este iubita lui Cristiano Ronaldo încă din luna mai a anului 2010. S-au cunoscut la „locul de muncă”, când amândoi lucrau pentru campania Armani Exchange.

 

 

 

 

(Sursa: showbiz.ro)

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments