VIDEO. Cum a reuşit un băieţel de trei ani să salveze viaţa mamei lui

0
100

 

Un băieţel în vârstă de numai doi ani a reuşit să-i salveze viaţa mamei lui, după ce a apelat numărul de urgenţă 999 când femeii i s-a făcut rău. Paramedicul sosit la faţa locului a fost uimit de reacţia copilului.
 

Riley Ward, un băieţel în vârstă de doi ani, a sunat la numărul de urgenţă 999 după ce a văzut cum mama lui a leşinat şi s-a prăbuşit la pământ. Operatorul de la serviciul de ambulanţă britanic a povestit că micuţul l-a anunţat că femeia „a adormit”.

În doar câteva minute, paramedicii au sosit la faţa locului. Dana Henry a fost transportată de urgenţă la spital, unde a fost operată de trombofilie.

Acum, femeia în vârstă de 27 de ani este în afara oricărui pericol, însă şi ea, ca şi soţul ei, Rob, este uimită de reacţia rapidă a copilului.

 


 

„Şi eu şi Rob am fost extrem de surprinşi când am realizat că Riley a sunat la 999”, a povestit ea. „Am încercat să-i învăţăm pe copiii noştri asta de când au avut vârsta necesară pentru a cunoaşte cifrele. Ei ştiu că dacă mama sau tata se simt rău şi ei nu ne pot ajuta, trebuie să sune la 999. Sunt foarte mândră că Riley a ştiut ce să facă. Ştiam că a reţinut numărul 999, dar am fost uimiţi că a reuşit să pună în practică totul”, a adăugat Dana.

Paul Staples, paramedicul care a mers pentru a-i acorda ajutor femeii, a explicat că imediat ce a ajuns în locuinţa respectivă, băieţelul a început să zâmbească.

„Când primeşti un astfel de apel, de la un copil, imediat te îngrijorezi atât pentru copil, cât şi pentru pacient”, a spus acesta. „Când am ajuns la casa Danei, Riley stătea în faţa uşii, zâmbind. Cred că era fericit să vadă un paramedic şi un poliţist în casă. A fost foarte încântat de echipamentul pe care îl aveam cu mine şi, din când în când, venea să vadă ce face mama lui. Familia lui trebuie să fie foarte mândră de el”; a adăugat Paul în cele din urmă.

 

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments