VIDEO. Fapta bună a unui motociclist din România a ajuns în presa internaţională

0
57

Un bărbat din Braşov a postat pe YouTube o înregistrare a momentului în care se oferă să-l ducă pe un bărbat până la următoarea staţie de autobuz, pentru a prinde maşina pe care tocmai o pierduse.
 

 Într-o filmare apărută pe Internet, bărbatul îi propune unui alt român, care pierduse autobuzul pe care îl aştepta, să îl ducă la următoarea staţie, pentru a prinde maşina. Cel din urmă a acceptat propunerea motociclistului, dar când a ajuns în staţie, autobuzul a plecat din nou fără el, scrie Huffington Post.

 

„Conduceam când am observat că bărbatul încerca să prindă autobuzul pe care, evident, îl pierduse. M-am oprit şi l-am întrebat dacă vrea să-l duc până la următoarea staţie”, se explică în postarea din dreptul înregistrării.

Într-un final, bărbatul prinde autobuzul la cea de-a treia staţie.

Filmarea, care a strâns peste 200.000 de afişări până la momentul publicării acestui material, a fost făcută în vinerea dinaintea sărbătorilor, la Braşov.

 

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentConcluzia Guvernului după ce a numărat cele „300.000 de semnături” din petiţia împotriva accizei la carburanţi. Băsescu: „Probabil şi semnătura mea e falsă”
Articolul următorCFR va achita datorii de 228 milioane de lei către Electrica
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments