VIDEO. Nissan a creat maşina care nu se murdăreşte niciodată

0
85

 

 

Ai citit bine, nu este nici o greşeală în titlu. Nissan chiar a prezentat un Note care nu se murdăreşte, oriunde ai merge cu maşina. Sună interesant?
 

 

Nissan a prezentat o nouă vopsea care respinge murdăria. Cu alte cuvinte, maşina care este vopsită cu această soluţie inovatoare nu se va murdări niciodată.

 

Denumită Ultra-Ever Dry, vopseaua este hidrofobă şi oleofobă, ceea ce înseamnă că apa şi grăsimile vor sta departe de maşină. Tot nu eşti convins că aşa ceva există în realitate? Aruncă o privire peste videoclipul de mai jos şi vei avea o surpriză.

 

 

 

Toate bune şi frumoase, însă există, totuşi, o mică-mare problemă. Vopseaua magică nu este şi nici nu va fi disponibilă pe modelele de serie Nissan în viitorul apropiat.

 

 

 

(Sursa: promotor.ro)

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMedicii au rămas fără cuvinte. O mireasă a ajuns epuizată la urgențe, nemaiputându-se opri din orgasm
Articolul următorVizită-fulger a ministrului Robert Cazanciuc pe șantierul noului Palat de Justiție de la Iași. „Investiţia va fi finalizată la finalul lunii iulie", spune ministrul
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments