VIDEO. Reglare de conturi în stil mafiot în Dâmboviţa! Traficant de droguri tăiat în bucăţi şi abandonat într-o livadă!

0
82

 

 

Descoperire şocantă în apropierea comunei Doicelti, judeţul Dâmboviţa, unde, dis de dimineaţă, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, a fost găsit mort într-o livadă, la doar câteva sute de metri distanţă de casa lui.
 

Cosmin Avram, suspectat că ar fi făcut trafic de droguri, a fost descoperit mort după ce a fost înjunghiat de mai mult ori. Anchetatorii au fost şocaţi de ceea ce au descoperit la faţa locului, iar localnicii spun că ar fi vorba de o reglare de conturi în stil mafiot, având în vedere că unul dintre picioare era secţionat, notează SpyNews.

 

 

Trupul neînsufleţit a fost descoperit de membrii familiei sale. La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din poliţişti şi un procuror de caz. De asemenea, a fost adus un câine de urmă. Tânărul găsit decedat ar fi fost implicat într-o grupare infracţională.

 


 

În luna ianuarie 2013, acesta a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri, ceea ce conduce la ipoteza că Avram a fost executat pentru că nu şi-ar fi făcut treaba cum trebuie sau a trădat gruparea.

 

 

 

(Sursa: spynews.ro)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments