VIDEO şocant. Accident în Turul Flandrei. Vansummeren a abandonat după o ciocnire cu o bătrână

0
67

 

Belgianul Johan Vansummeren (Garmin-Sharp) a fost nevoit să abandoneze în această ediţie a Turului Flandrei după doar 100 de km, în urma unei ciocniri violente cu o bătrână care intrase pe traseu.
 

Popularitatea Turului Flandrei este una extrem de mare, peste 2 milioane de spectatori ieşind în fiecare an pe străzi pentru a-şi încuraja favoriţii. Din păcate însă aglomeraţia, drumurile destul de înguste, dar şi ritmul alert în care se aleargă pot crea mari probleme. S-a întâmplat şi la ediţia din acest an, când un incident destul de grav a avut loc după doar 100 de km din cursă.

Concret, belgianul Johan Vansummeren (Garmin-Sharp), câştigător în Paris-Roubaix în 2011, nu a putut evita impactul cu o femeie în vârstă, care intrase pe şosea pentru a traversa. Rutierul în vârstă de 33 de ani s-a ciocnit dur de bătrănă, impactul fiind extrem de violent. Astfel, Vansummeren a abandonat, suferind un traumatism cranian, în timp ce televizunea ”Sporza” a anunţat că bătrâna era în stare gravă, fiind transportată la spital. Un purtător de cuvânt al unităţii medicale a anunţat că femeia a fost inconştientă câteva minute.

 

 

 

 

(Sursa: prosport.ro)

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCe pericol ascuns îi pândeşte pe supravieţuitorii unui cutremur puternic?
Articolul următorFlorin Croitoru a câştigat două medalii de aur la Campionatelor Europene de haltere
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments