Zece infracţiuni dintr-o lovitură. Un ieşean a stabilit tristul record în doar câteva minute

0
74

Record de infracţiuni pentru un tânăr din comuna ieşeană Moţca. Bărbatul a provocat un scandal în urma căruia este cercetat pentru zece încălcări ale legii. Procurorii au decis să îl pună pe localnic sub control judiciar.

 

 

Îl cheamă Siminică Huţu, are 25 ani şi este din satul Boureni. A reuşit să îi uimească pe oamenii legii, după ce, la începutul săptămânii trecute, a provocat un scandal imens în localitate. După ce a băut la un bar, a lovit câteva persoane, a ameninţat câţiva săteni şi aproape că a distrus un gard. Apoi a intrat fără drept în curtea unui vecin şi i-a tăiat doi iepuri. Poliţiştii l-au prezentat pe tânăr în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă, însa aceasta a fost respinsă, arată newspascani.ro.

 

Acum, ieşeanul teribilist trebuie să respecte mai multe obligaţii, printre care cea de a se prezenta la poliţie conform programului de supraveghere, la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, dar şi de a informa dacă îşi schimbă locuinţa.

 

În cazul încălcării acestor obligaţii, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu arestarea.

 

 

(Sursa: newspascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments