A adormit la volan și s-a trezit cu mașina arzând ca o torță

0
107
Foto: Adevarul

Foto: Adevarul

Duminică dimineaţă, în jurul orei 6.00, pe DN 24, în apropiere de Vaslui, pe raza comunei Muntenii de Sus a avut loc un accident de circulaţie, în urma căruia un autoturism a fost distrus în totalitate, iar şoferul a fost salvat de ceilalţi participanţi la trafic.

 

 

Din cercetările efectuate la faţa locului de poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui a rezultat faptul că Sorin Bulbaşa (28 ani), domiciliat în comuna Dăneşti, conducea un autovehicul înmatriculat în străinătate, din direcţia Iaşi către Vaslui. La un moment dat, din cauza oboselii, conducătorul auto a adormit la volan, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod de pe partea dreaptă a drumului. După impact, maşina a luat foc instantaneu, şoferul fiind scos din autovehicul de alţi conducători auto care se aflau în zonă.

 

La faţa locului, s-au deplasat atât echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care i-au acordat primul ajutor şoferului, cât şi cele ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pompierii lichidând incendiul izbucnit la maşină. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a fost diagnosticat cu „fractură picior stâng”.

 

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAutostrada Iași-Târgu Mureș, subiect de campanie electorală. Liberalii au găsit cartea de vizită a ministrului Dan Șova și au oferit-o simbolic liderului PSD Iași
Articolul următorO morsă perversă. Nu numai bărbații iubesc femeile!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments