Autoturism de lux furat din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră în PTF Albiţa

0
56

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au întocmit lucrare penală pe numele unei persoane, care s-a prezentat la controlul de frontieră cu un autoturism, ce figura ca fiind declarat furat în Germania.

 

În data de 15 mai a.c., ora 23.30, în P.T.F. Albiţa/ I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul român Marius Gabriel D., în vârstă de  27 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes Benz.

 

La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că pentru autoturismul în cauză este emisă o alertă de autorităţile din Germania, acesta figurând ca fiind furat.

 

În legătură cu cele constatate, Marius Gabriel D., a declarat că a cumpărat autoturismul de la o firmă din Bucureşti plătind suma de 21.000 euro şi nu are cunoştinţă despre faptul ca autoturismul este furat.

 

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului Marius Gabriel D., lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt.

 

Autovehiculul în valoare de 95.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării şi definitivării cercetărilor.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments