Clubul Moving Iași își modernizează sistemul de încălzire cu specialiștii Dalkia

0
114

Unul dintre cele mai apreciate şi moderne centre de sport şi relaxare din Iaşi, Club Moving, va beneficia de optimizarea sistemului de încălzire. Client al termoficării centralizate încă de la înfiinţare, Club Moving consumă anual 340 de gigacalorii, echivalentul a două blocuri cu 4 etaje.

 

 

Miercuri, 14 mai, Dalkia începe lucrările de modernizare a sistemului de încălzire de la Club Moving. Timp de două săptămâni, specialiştii Dalkia vor optimiza funcţionarea echipamentelor existente şi vor asigura creşterea eficienţei energetice. În acest timp, clubul va funcţiona normal, fără ca activitatea să fie perturbată.

 

Prin lucrările efectuate, administratorii de la Club Moving vor putea adapta mult mai exact reglajul parametrilor de confort la nevoile clienţilor, iar gradul de automatizare a instalaţiei va creşte consistent. În consecinţă, se va putea monitoriza mult mai precis consumul exact de apă caldă şi căldură, în funcţie de nevoile specifice ale fiecărui moment.

 

Nu în ultimul rând, prin utilizarea vanelor automate de reglaj ce asigură transferul instantaneu al energiei necesare se realizează economii importante de energie termică, atât la apă caldă, cât şi la căldură.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDramă în familia lui Gică Popescu. Tatăl fostului internațional a murit în urma unui infarct
Articolul următorVIDEO. Fostul șef al Serviciului Permise Auto Iași, prins băut la volan, a scăpat de judecată. Și-a recunoscut vinovăția și a primit o pedeapsă cu amânare
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments