EMOȚIONANTA SCRISOARE a lui Rinat Ahmetov către prietenul și colaboratorul său Mircea Lucescu

0
70

Într-un moment în care este ocupat cu domolirea tensiunilor din Ucraina, miliardarul Rinat Ahmetov şi-a făcut timp să-i transmită un mesaj lui Mircea Lucescu, mai ales că antrenorul român pare tot mai tentat să plece de la Șahtior Donețk.

 

Rinat Ahmetov i-a trimis o scrisoare lui Mircea Lucescu în care îi mulţumeşte pentru cei zece ani petrecuţi la Șahtior. De asemenea, în această scrisoare, Ahmetov şi-a manifestat dorinţa de a-l păstra pe Lucescu la Sahtior, deşi antrenorul este tentat cu o ofertă din Turcia.

 

„Dragă Mircea,

Îmi amintesc încă ziua în care te-am chemat să lucrăm. Stăteam şi discutăm despre viitor, iar atunci o nouă eră în istoria lui Sahtior a început. Parcă s-a întâmplat ieri, deşi totul a fost acum 10 ani. Am trecut peste multe lucruri. Echipa a crescut de la an la an, iar astăzi nu doar că suntem lideri, ci şi unul dintre cluburile respectate din Europa.

 

Vreau să îţi mulţumesc pentru profesionalism, devotament şi loialitate, dar şi pentru mândria de a asculta imnul Champions League pe Donbass Arena. Îţi urez sănătate, o viaţă cât mai lungă şi cât mai multe victorii”, i-a scris Ahmetov lui Lucescu.

 

Mircea Lucescu a câştigat 19 trofee în cei zece ani petrecuţi pe banca lui Sahtior, între care opt titluri.

 

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Cea mai urâtă știre. O prezentatoare TV află în direct că prietenul ei s-a sinucis
Articolul următorPeste o sută de amenzi și permise reținute de polițiștii ieșeni
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments