Fostul prefect Emanoil Bocăneanu, arestat din nou după ce a pus la cale un asasinat

0
91

Fostul prefect de Galați Emanoil Bocăneanu a fost arestat din nou miercuri seara, pentru că ar fi încercat să pună la cale un asasinat. El și-a conceput planul pe vremea când era reţinut prevenitv pentru corupție, spun anchetatorii.

 

Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, Emanoil Bocăneanu ar fi fost prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce planifica crima.

 

Prefectul ar fi cunoscut un interlop în perioada în care era arestat preventiv pentru trafic de influenţă şi s-a gândit să scape de unul dintre martorii cheie din dosarul în care era cercetat.

 

Aceleaşi surse precizează că persoana mult prea incomodă pentru fostul prefect este o fostă şefă de la Evidenţa Populaţiei Galaţi.

 

Planul de asasinat i-a fost dejucat însă chiar de cel care urma să fie plătit pentru crimă. Bărbatul le-a povestit poliţiştilor tot ce a vorbit cu Emanoil Bocăneanu în perioada în care ambii erau după gratii, spun anchetatorii.

 

În 2012, fostul prefect ar fi impus achiziţionarea mai multor bunuri din banii Direcţiei judeţene pentru Evidenţa Populaţiei Galaţi.

 

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments