FOTO. Incendiu într-o parcare din Botoşani. "A pus cineva focul şi o să-i rup capul"

0
47

 

 

Două automobile din Botoşani au luat foc în parcare. Proprietarul unuia dintre maşini este convins că vina le aparţine unor copii care s-au jucat cu chibriturile. Poliţiştii fac cercetări.
 

Două automobile parcate în apropierea unei şcoli din Botoşani au luat foc vineri, după ce sub motorul uneia  dintre ele ar fi fost aruncate mai multe beţe de chibrituri, scrie presa locală.

Proprietarul automobilului de la care a pornit incendiul este un tânăr student, care a povestit că folosea maşina pentru a face naveta.

„Nu avea cum să ardă aşa, maşina era bună”, a spus el imediat ce a sosit la faţa locului. „A pus cineva focul şi o să-i rup capul”, a adăugat acesta.

 

FOTO: botosaneanul.ro

 

Vina ar aparţine unor copii, susţine un vecin care spune că i-a văzut jucându-se cu chibriturile aprinse.

FOTO: botosaneanul.ro

 

Poliţiştii şi criminaliştii au securizat zona şi au preluat drept proba cutiile de chibrituri găsite la faţa locului, dar şi o sticlă de plastic ce ar fi putut conţine substanţe inflamatoare, precizează sursa citată.

FOTO: botosaneanul.ro

 

De asemenea, automobilul de la care a pornit incendiul a fost dus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean pentru cercetări amănunţite.

 

 

 

(Sursa: botosaneanul.ro)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Medici din Tecuci, acuzaţi de malpraxis. Familia unei paciente în stare gravă cere anchetă
Articolul următorVIDEO. Problema care a ajuns să omoare DOI DIN TREI ROMÂNI
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments