George Copos, la telefon: „Nu meritam asta, Gicuţă!” Becali: „Nu mai plânge ca o femeie”

0
87

 

 

Gigi Becali a povestit jurnaliştilor că, în ziua liberă primită de la penitenciarul Poarta Albă, a reuşit să vorbească cu fostul manageral Stelei, Mihai Stoica, şi cu fostul patron al Rapidului, George Copos, ambii aflaţi la închisoare în Dosarul Transferurilor.
 

 

Cei doi se aflau la atelierul de tâmplărie, unde lucrează pentru a-şi micşora pedepsele, iar Mihai Stoica l-a sunat pe Reghecampf. Când a aflat că antrenorul Stelei este acasă la Gigi Becali, care se afla în permisie, Mihai Stoica l-a cerut la telefon şi i-a sugerat să se amuze pe seama lui George Copos, pe care l-a numit ”ţi” (de la ”ţigan”, aluzie a faptului că George Copos a fost patronul Rapidului).

 

”Nu merităm asta, Gicuţă”, au fost primele cuvinte ale lui Copos adresate lui Becali la telefon. ”Merităm, nu merităm, ne supunem, ce plângi ca o femeie?”, i-a răspuns Gigi Becali.

Patronul Stelei a povestit jurnaliştilor episodul, cu zâmbetul pe buze., mărturisindu-le că nu-i mai arde să râdă pe seama lui George Copos, aşa cum făcea în trecut, pentru că experienţa penitenciară l-a transformat într-un om mult mai bun şi mai plin de compasiune.

 

 

 


(Sursa: gandul.info)

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments