Hotel Moldova a renunţat la centrala pe gaze naturale în favoarea agentului termic livrat de Dalkia

0
126

Unul dintre cele mai vechi şi prestigioase hoteluri din Iaşi, Hotel Moldova, a ales serviciile Dalkia pentru asigurarea căldurii şi apei calde în cele 148 de camere, săli de conferinţă, restaurant.

 

Începând cu data de 30 aprilie 2014, Dalkia Termo Iaşi a devenit furnizorul agentului termic pentru Hotel Moldova (echivalentul de consum anual a 9 blocuri cu 4 etaje), după ce reprezentanţii companiei Unită Turism Holding au decis să renunţe la centrala pe gaze naturale. Decizia vine la un an şi jumătate de când Dalkia Termo Iaşi a preluat operarea serviciului de termoficare în municipiul Iaşi, timp în care a probat creşterea calităţii serviciilor oferite la cel mai bun preţ de pe piaţă.

 

Economii de 27%

Odată cu racordarea la termoficarea centralizată, Hotel Moldova va face economii de aproximativ 27% la cheltuielile anuale cu apa caldă şi căldura, având în plus independenţa asigurată de modulul termic individual conectat la reţeaua primară de termoficare: căldura poate fi pornită în orice moment, apa caldă este furnizată permanent. Toţi parametrii de furnizare vor fi urmăriţi în Dispeceratul Central al Dalkia mulţumită sistemului de reglaj şi automatizare, iar temperatura încălzirii va fi reglată automat, în funcţie de temperatura exterioară, la fel ca în cazul oricărui punct sau modul termic. Gradul de continuitate ridicat asigurat de Dalkia Termo Iaşi în furnizarea serviciului de termoficare precum şi eliminarea oricărui risc de explozie, scurgeri de gaze, asfixiere etc au fost de asemenea argumente importante în luarea deciziei. Nu în ultimul rând, prin alegerea sistemului centralizat de termoficare, Hotel Moldova arată grija faţă de mediul înconjurător, eliminând o sursă de poluare din centrul oraşului.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments