Iacoban trage din toate pozițiile pentru debarcarea omului lui Fenechiu – directorul de la Apele Române Iași

0
126

Schimbarea unui director de instituţie la Iaşi se dovedeşte a fi o nebuloasă pentru unii parlamentari de Iaşi. În ciuda presiunilor venite dinspre PSD şi UNPR, directorul Administraţiei Bazinale Prut – Bârlad, Corneliu Creţu, rămâne pe poziţie. Creţu a fost sprijinit de fostul deputat PNL Relu Fenechiu.

 

 

În ultimele şase luni, atât Sorin Iacoban (PSD), cât şi Gheorghe Emacu (UNPR) au făcut mai multe interpelări către membri ai Guvernului pe această temă acuzând un şir lung de ilegalităţi care ar fi fost săvârşite de Creţu. Pe fir a intrat la un moment dat şi Prefectura Iaşi care a înaintat o plângere penală la Parchet, dar rezoluţia procurorilor a fost de neîncepere a urmăririi penale.

 

În una dintre interpelări este devoalat faptul că la instituţie şi-au găsit refugiul mai mulţi membri ai UNPR.

 

Recent, Iacoban a primit un nou răspuns de la Guvern, de data aceasta de la noul ministru delegat Doina Pană, celebra „fă” din barca lui Victor Ponta.

 

În interpelarea sa, Iacoban acuză vrute şi nevrute, toate fiind infirmate de către Pană, cu excepţia existenţei unui dosar la DNA deschis de procurori în 2010.

 

Iacoban acuză, printre altele, lucrări contractate dar neefectuate sau existenţa unor „prejudicii”.

 

 

(Sursa: cityzen.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments