ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ pentru soțul criminal. Asta își dorește mama canotoarei ieșene Oana Albu, după ce și-a văzut fiica murind în chinuri cumplite

0
83

În august 2013, canotoarea Oana Albu a murit, după două săptămâni de luptă acerbă pentru viaţa ei. La scurt timp după aceea, soţul ei, cel care a incendiat-o, a fost condamnat la 23 de ani de închisoare, dar familia sa a făcut recurs.

 

Mama campioanei la canotaj, Petronela Cârjă, nu mai are lacrimi să plângă şi nici cuvinte ca să mai povestească ce se întâmplă în sufletul ei. Femeia s-a săturat de procese şi nu trece clipa fără ca imaginiea fiicei sale să îi vină în minte.

 

„L-au condamnat la 23 de ani de închisoare, dar familia lui a contestat şi trebuie să înceapă iarăşi procesul. Nu am mai vorbit cu ei, suntem în proces. Este foarte greu, dar ce să fac?”, a spus pentru Cancan.ro Petronela Cârjă.

 

 

 

„Ar merita pe viaţă”

Teribilă întâmplare a avut loc în luna iulie a anului trecut, când, după o ceartă soţul ei, el a luat o sticlă de benzină, pe care o folosea pentru scuter, a aruncat pe ea şi apoi i-a dat foc. Se pare că motivul discuţiilor a fost acela că părinţii tinerei de 20 de ani nu au vrut să-i facă acte pe casa în care locuiau pe numele bărbatului, iar acesta în stare de ebrietate a comis această tragedie.

 

 

Citește și Groaznica poveste a morții canotoarei Oana Albu. În rechizitoriu, procurorii arată chinurile prin care a trecut sportiva ieșeană după ce a fost incendiată de către soț

 

 

Citește și 23 de ani de închisoare pentru ucigaşul canotoarei Oana Albu. Sportiva a murit în chinuri groaznice, fiind incendiată de propriul soţ

 

Două săptămâni a stat internată Oana, dar, din păcate, a pierdut lupta. Mama sportivei spune că Gabriel ar merita închisoare pe viaţă. „Asta e, dar în România nu se dă pe viaţă! Ar merita (nr. închisoare) pe viaţă, să putrezească acolo, dar ce să facem!”, a mai zis Petronela Cârjă.

 

 

(Sursa: cancan.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments