Loredana Groza le bagă în proces pe Gyorfi şi Monica Anghel

0
387

 

 

Loredana Groza a fost chemată în instanţă de cântăreaţa de muzică lăutărească Gabi Luncă, aceasta din urmă susţinând că Lori a cântat ani la rând piesa „Cip- Cirip”, care de fapt ar fi piesa ei „Într-o zi la poarta mea”, fără să îi ceară acordul folosirii.
 

La ultima şedinţă de judecată, Loredana Groza a arătat că piesa a fost cântată şi înregistrată de Romica Puceanu înaintea lui Gabi Luncă şi că nu există niciun drept de autor pe aceasta.

De asemenea, artista a precizat că, la propunerea compozitorului Adrian Enescu, între 1990 şi 1992, au interpretat această piesă şi Monica Anghel şi Daniela Gyorfi, scrie ziarul Ring.

Nemulţumirea lui Gabi Luncă cu privire la Loredana a fost faptul că, deşi au avut discuţii pe tema melodiei, Lori s-a servit de melodie şi niciodată nu i-a mulţumit.

 

De cealaltă parte sunt declaraţiile celor două cântăreţe, care s-au trezit într-un proces care nu este al lor.

„Dacă Loredana nu şi-a asumat versurile şi linia melodică nu are ce să-i facă. Dar eu nu înţeleg de ce doamna Gabi Luncă trebuie să vină în 2014 să dea în judecată pentru o melodie care e de nu ştiu câţi ani…”, spune Daniela Gyorfi.

„Dacă un compozitor, înainte să difuzeze piesa pe un post radio, se duce la Uniunea Compozitorilor şi îşi înscrie piesa, depune o partitură, o linie melodică, şi primeşte acordul pentru ea, nu văd unde e problema”, susţine Monica Anghel, explicând că nici ea nu este la curent cu acest proces.

 

 

 

 

(Sursa: showbiz.ro)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments