Ponta anunţă GRAŢIEREA lui Gică Popescu „în prima zi” a mandatului de preşedinte

0
64

 

 

Înainte de a face un anunţ oficial în privinţa candidaturii, premierul Victor Ponta şi-a avansat public planurile pentru prima zi de mandat dacă ar fi votat preşedinte: graţierea lui Gică Popescu.
 

Premierul Victor Ponta pune graţierea lui Gică Popescu pe lista priorităţilor sale în situaţia în care ar fi votat preşedinte, chiar dacă anunţul legat de candidatul PSD pentru alegerile din noiembrie va fi făcut abia după 25 mai. De aceeaşi clemenţă ar urma să beneficieze şi Gigi Becali, cel căruia premierul i-a răspuns de altfel în acest fel la previziunile avansate cu câteva ore mai devreme. Justificarea lui Ponta, în ambele cazuri, a fost „simpatia”.

 

„Pe domnul Popescu chiar l-aş graţia în prima zi, iar domnul Becali a plătit. Nu mi-am ascuns simpatia pentru domnul Popescu, nici pentru domnul Becali”, a spus liderul PSD într-un interviu acordat RTV la sediul Guvernului în aceaastă seară.

 

Întrebat şi despre planurile partidului în legătură cu Legea amnistiei şi graţierii, abaandonantă temporar după reacţiile negative ale cancelariilor occidentale, Ponta a pasat subiectul laa PNL. „Cei care au venit cu proiectul legii graţierii au fost domnul Fenechiu şi domnul Crin Antonescu. Eu chiar eram la Johannesburg. Textul a fost lucrat de către colegii din comisia juridică în frunte cu liderul de grup, George Scutaru”, a susţinut premierul.

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments