Ponta se întoarce la inundaţii: „Împreună cu vicepremierul Dragnea o să plecăm în Mehedinţi”

0
165

 

 

Premierul Victor Ponta a anunţat că va merge astăzi în localităţile inundate din Mehedinţi însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea, cu care a inspectat recent, din barca pneumatică trasă de pompieri, zonele inundate din Teleorman.
 

Aflat în campanie electorală în Ţara Oaşului în timpul inundaţiilor din Mehedinţi, premieriul Victor Ponta şi-a anunţat astăzi prezenţa în zonele afectate de viitură. „De la Bucureşti, vicepremierul Oprea e cel care coordonează activitatea în toată ţara. Împreună cu vicepremierul Dragnea o să plecăm în Mehedinţi”, a spus prim-ministrul, reeditând inspecţia din Teleorman din urmă cu o săptămână.

 

Oficial, Ponta susţine că gestionarea situaţiei din ţară va determina miniştrii să ia o pauză de campanie electorală. „Cel puţin câteva zile, până când toată situaţia produsă de intemperii va intra în normal, şi eu şi ceilalţi miniştri care avem responsabilităţi vom suspenda campania electorală”, a spus premierul, în timp ce se afla, în calitate de lider de partid, chiar la înscrierea oficială a candidaturii Gabrielei Szabo la alegerile parţiale din Ilfov, dând practic startul campaniei acesteia sub sigla PSD.

 

Inspectarea guvernamentală a zonelor inundate va începe de la Bucureşti, unde Victor Ponta să-l întrebe pe Sorin Oprescu „dacă are nevoie de ajutor” şi va continua în judeţul lui Adrian Duicu. „O să merg la Drobeta Turnu Severin pentru că acolo e zona cea mai afectată, doar ca să aflu dacă e nevoie de un ajutor imediat concret în perioada următoare, după care se va ocupa domnul Dragnea”, a mai spus Ponta.

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments